vineri, 6 mai 2016

AeL - Advanced eLearning

frontpage.jpg (564×399)



AeL – un instrument inovativ pentru educaţie

      AeL este o soluţie modernă de eLearning oferind facilităţi de gestionare şi prezentare de diverse tipuri de conţinut educaţional, precum materiale interactive tip multimedia, ghiduri interactive, exerciţii, simulări şi teste.
       Soluţia de eLearning AeL are la bază principii şi standarde educaţionale moderne, fiind conceput ca un instrument complementar metodelor clasice de predare/învăţare. AeL oferă suport pentru pentru toţi participanţii la procesul educaţional (elevi, profesori, directori de şcoli, personal administrativ, părinţi, societatea civilă). AeL poate fi folosit cu succes în procesul de predare şi învăţare, pentru testare şi evaluare, pentru administrarea conţinutului educaţional şi monitorizarea rezultatelor procesului de instruire şi evaluare.

        La ora actuală, soluţia de eLearning AeL este implementată în peste 15.000 de şcoli din Europa, Orientul Apropiat, Africa şi CSI. Biblioteca AeL eContent conţine 3.700 de lecţii interactive, ce acoperă peste 20 de materii şi include peste 16.000 de momente individuale de învăţare.

       AeL este optimizat pentru:

  • Învăţare sincronă - profesorul controlează în întregime procesul educaţional, creând, adaptând şi monitorizând mediul de instruire;
  • Învăţare asincronă - studiu în ritmul personal al elevilor, proiecte de colaborare;
  • Testare şi evaluare - pentru a veni în întâmpinarea nevoilor instituţiilor de învăţământ de măsurare a impactului şi eficienţei procesului didactic.

        Beneficii AeL Educaţional:
  • FlexibilEconomic. Reduce costurile de instruire;
  • Practic. Reduce timpii neproductivi;
  • Creşte performanţa de învăţare;
  • Standardizează cantitatea de cunoştinţe;
  • Inovator: studiu de la distanţă, dar cu beneficiile instruirii bazate pe profesor.
    În concluzie, recomand cu încredere utilizarea lecțiilor din AeL, deoarece pot fi aplicate cu ușurință de către cadrele didactice, iar pentru elevi, învățarea cu ajutorul acestor lecții interactive, sunt foarte distractive.

Surse: Articol

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu